ОТКРИЙ ПО-ДОБРОТО ТИ!
Севтополис Медикал & СПА Хотел

Уикенд на естественото здраве

Уикенд на естественото здраве

Уикенд на естественото здраве

Наслади се на топъл и приятен уикенд с йога практики, спа удоволствия и интересни беседи!

Здравето е естественото състояние на човека. То може да бъде поддържано лесно с помощта на йога, природните средства на холистичната медицина и лечебната сила на минералната вода. Присъедини се към нас, за да разбереш и почувстваш как става това!

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ УИКЕНД:
✅ 3 дни / 2 нощувки със закуска и вечеря в 4-звезден хотел
✅ 3 йога практики с двама сертифицирани инструктори
✅ 2 беседи на теми от здравословния живот 
✅ Водена медитация
✅ Време за релакс и спа 
✅ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш

КОГА: 18 -20 ноември 2022 г.
Краен срок за записване: 06 ноември
 
КЪДЕ: Павел Баня, хотел Севтополис - Медикал и СПА ****

ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ:​

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор, магистър по "Психология на здравето" и астролог. Основател и собственик е на първото българско онлайн йога студио "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Акредитиран йога инструктор е към международната организация Yoga Alliance. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Aвтор e на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП.

Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и акредитиран йога инструктор към международната организация "Yoga Alliance". Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в "Европейска школа по клинична хомеопатия" и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от "Българска чаена компания". Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. 


ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА УИКЕНДА:
- Отстъпка за ранно записване до 15 октомври – 385 лв.
- От 16 октомври – 435 лв.

Пакетната цена включва:

  • 2 нощувки със закуска и вечеря на богата блок маса
  • Всички практики и лекции в програмата
  • Ползване на спа център


Допълнителна възможност: Настаняване + закуска и вечеря за семейни членове и придружители, които НЕ участват в програмата на уикенда - 327 лв. на човек. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: ОНЛАЙН ФОРМУЛЯР

След като попълниш формуляра, ще получиш отговор на мейла си в рамките на 1 работен ден с инфо за възможностите за настаняване към момента + детайлите за внасяне на капаро.

- Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 270 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване.
- Доплащането на остатъка от сумата се прави до 17 ноември.
- Всички плащания се извършват по банков път - изпрати заявка за записване и ще получиш детайлите на мейла си.​

ЗА ВЪПРОСИ: office@homeyoga.bg

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!