Нова, ултрамодерна зала за тренировки

Нова, ултрамодерна зала за тренировки

Нова, ултрамодерна зала за тренировки

Скъпи гости,

В хотел Севтополис вече отвори врати и зала за функционални тренировки. Те представляват натоварване на цялото тяло чрез динамични упражнения, като така подобряват дишането, психоемоционалния тонус и засилват метаболизма. 

Тъй като освен на иновациите, държим много и на българските традиции и достижения във всички направления, новата зала е оборудвана изцяло с изобретенията на българския олимпийски шампион Иван Иванов.

Иван разбира нуждата от по–силно и функционално съоръжение, което да включва цялостни движения на тялото, и така през 2005-та създава “Българската торба“ (Bulgarian bag), a тя е само началото на редица иновативни уреди, които Иван разработва постепенно във вид на прототипи, а по-късно подобрява и усъвършенства.

 

ЗАЩО СИ СТРУВА?

Българската торба е полезна по ред причини - може да я използвате за високоинтензивни тренировки; помага при свалянето на килограми; повишава мобилността и служи за подобряването на стабилността, координацията и ловкостта. Това, което прави торбата уникална е, че тя е един от малкото инструменти за упражнения, които обхващат всички равнини на движение при натоварване. Вече е одобрена от олимпийските спортисти и се радва на широка популярност по света.

 

КАКВО ДРУГО?

В залата ще откриете още от творенията на Иван Иванов:

-          Въжета и Ластици h.i.r.t.s.;

-          Гладиаторска стена за многофункционална тренировка;

-          SUPLES FIT BALL. – последното нововъведение за функционални тренировки.

Очакват Ви още и трима терапевти,  сертифицирани инстуктури и страхотни преживявания.

 

Предлагаме следните тренировки:

- Интензивна индивидуална тренировка - 60 мин. – цена 35,00лв.

- Групова интензивна тренировка (група 3-5 човека) - 60 мин. - цена 12,00лв.  

-Специализирана тренировка (за хора с двигателни проблеми) - 30 мин. -  цена 20лв.

 

А когато се убедите в магията на залата и българските изобретения, не пропускайте да закупите своята Карта за месечен абонамент за 8 посещения – на цена 85,00лв.  или 12 посещения - 120,00лв.

Опитайте, заслужава си!

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!