ОТКРИЙ ПО-ДОБРОТО ТИ!
Севтополис Медикал & СПА Хотел

Успешно извървяхма пътя до върха "5-ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ"

Успешно извървяхма пътя до върха

Успешно извървяхма пътя до върха "5-ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ"

Севтополис Медикал и СПА Хотел е вече с 5 звезди.

Щастливи сме да споделим, че успешно извървяхме пътя до върха „Петзвезден хотел“ и сме горди носители на най-високата категория за туристически услуги, съгласно българското законодателство.

Убедени сме, че постигнатото е резултат от взаимното доверие, натрупаният опит и ежедневният ни устрем да те дарим с преживяване, галещо сетивата, с професионално отношение към здравето ти и грижа за комфортната ти почивка. Вярваме, че предоставяйки трансформиращи живота услуги, оказваме позитивно влияние върху качеството на живот на всеки един от нашите гости.

Успехът ни се дължи на непрестанният ни стремеж да надграждаме нивото си във всяко едно отношение, за да може престоят на всеки един гост да бъде възстановяващ, зареждащ и пълноценен.

За да предоставим на гостите си комплексна грижа, нашите рехабилитатори преминават през годишна обучителна програма.

За да предложим най-добрите възможности за лечение, постоянно инвестираме в най-модерна медицинска апаратура.

За да осигурим по-хармонична и здравословна среда направихме реновация на хотела, вдъхновени от най-новата тенденция в интериорния дизайн – биофилният дизайн,  залагайки на 10-те елемента, които се отразяват върху здравето, комфорта и съзнанието на гостите – въздух, вода, хранене, светлина, движение, комфорт, материали, съзнание, общност и звук.

От изключителна важност за нас е и устойчивото развитие, за това за обновяването са подбрани и най-качествените материали, които да осигурят още по-безопасна и комфортна среда за почивка и рехабилитация. Също така, с поглед към бъдещето, екологичното развитие и опазването на околната среда сме предвидили две зареждащи станции за собствениците на електрически автомобили.

За спокойствието и пълноценното ти възстановяване сме осигурили релаксираща среда, изпъкваща сред естествената природа в подножението на Стара планина и уникалния чар на Розовата долина, обширна цветна градина, уютна СПА зона и басейни с минерална лечебна вода.

Очакваме те в мястото за възраждане на тялото и ума -  Севтополис Медикал & СПА Хотел. Тук ще преоткриеш себе си!

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!