Революционна грижа за лице и тяло с ICOONE

Революционна грижа за лице и тяло с ICOONE

Революционна грижа за лице и тяло с ICOONE

 

Най-новата технология за извайване на тялото и подмладяване на лицето и деколтето - целулит, мастни натрупвания, отпусната кожа, бръчки, повехналост, отоци и много други

ICOONE е апарат, посредством принципа на мулти-микро алвеоларната стимулация за персонализирани програми за лице и тяло за всички възрасти. 

Бюти и Уелнес версия предназначена за тяло и лице, и Медицинска версия със сертифицирани терапевтични програми- СЕ


  • БЮТИ И УЕЛНЕС версията 

    предлага БАЗОВИ и ФОКУС програми, които позволяват на оператора да третира несъвършенства, като целулит, локализирани мастни натрувания, отпусната кожа, както и да прави стимулиращи и релаксиращи терапии.

    Предлагат се и специфични програми за процедури за лице и зоната на деколтето - АНТИ-ЕЙДЖИНГ, ЛИФТИНГ ЕФЕКТ, ОКОЛО ОЧЕН КОНТУР И КОНТУР НА УСТНИТЕ.

  • МЕДИЦИНСКАТА ВЕРСИЯ

     предлага програми за третиране на проблеми, като лечение на съдови смущения лечение на неврологични и ставни увреждания  лимфоток, белези и изгаряния, констипация, схващане на мускули и мускулни травми и много други.

Icoone е действително иновативно решение за естествени и деликатни процедури за лице и тяло, които дават невероятни резултати.

Основните въздействия на този неинвазивен способ са: 

дренаж и благоприятно повлияване на застойни нарушения, подобряване на еластичността на кожата чрез стречинг и стимулиране на собственото производство на колаген, чрез директно стимулиране на  фиброобластите, както и на клетките отговарящи за имунната защита, ускоряване на метаболитния обмен, подобряване на кръвоснабдяването и доставяне на кислород до тъканите и отключване на невро вакуларен рефлекс.

 

Процедура Времетраене  Цена
Процедура за лице и тяло - еднократна 40 минути 90,00 лева
Процедура за лице и тяло - еднократна 60 минути 130, 00 лева 

 Процедури за лице и тяло в пакет от 10 броя 

Пакет от 10 броя процедури    Цена 
при времетраене до 40 мин. 800,00 лева 
при времетраене до 60 мин. 1200,00 лева

 

Няма никакви противопоказания. 

 За допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас: 0887 361 669 ; 04361 9000

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!