Промяната, която е вдъхновена от нашите гости

Промяната, която е вдъхновена от нашите гости

Промяната, която е вдъхновена от нашите гости

Скъпи гости,

 

С радост обявяваме, че ще отворим отново врати на 4 юли 2020 г. и ще Ви очакваме. 

 

Екипът на хотел Севтополис Медикал § СПА вярва, че за постоянното развитие и подобряване на преживяването на нашите гости, трябва да сме в течение с актуализиращите се тенденции в индустрията на гостоприемството.

За да продължим да оправдаваме и надминаваме вашите очаквания, ние си постaвихме амбициозната цел да внедрим най-съвременните иновации в сферата и да повишим качеството на услугата, която Ви предлагаме, до най-високо ниво.

Затова решихме, че в месеците – април, май и юни ние ще работим в тази посока, като напълно обновим материалната ни база в хотелската част следвайки световните примери.

 

За изпълнението на този амбициозен проект, ние се доверихме на Stephen George International, създадена през 1970 г., еднa от водещите архитектурни компании във Великобритания.

От 2008 г. насам, SGI e една от водещите архитектурни компании в региона на Централна и Източна Европа, изготвяйки иновативни проекти в различни сектори, с множество престижни международни награди и признания. Зад гърба им има богато портфолио от сложни и мащабни проекти сред които са Гаритидж парк, Harmony One, Музей на модерното изкуство София, Бизнес център Оман и др.Те създадоха впечатляващ дизайн и заедно помислихме за най-малките детайли от вашият комфорт и сигурност.

 

Новият интериор е вдъхновен от концепцията за биофилен дизайн, който свързва човешката среда с природата. Фокусирахме се върху 10 елемента: Въздух, вода, хранене, светлина, движение, топлинен комфорт, звук, материали, ум и общност.

 

Това са характеристиките, които се отразяват на здравето, комфорта и съзнанието на обитателите. Те допринасят за вашето чувството на релакс, пречистване, енергия и ентусиазъм. Така нашите стаи са вече по-светли, по-уютни, по-комфортни и по-здравословни. Погрижихме се да подберем и най-качествените материали, с които можем още по-ефективно да осигурим безопасна, уютна и здравословна среда за Вас и вашите близки.

 

И искаме да споделим всичко с вас.

 

До тогава ще споделяме снимки, видеа и новости около очакваната промяната на нашата Facebook и Instagram страница.

Искаме да ви разкажем една истинската история за вашето място, откъде е тръгнала идеята, какви са били предизвикателствата, материалите, които сме вложили, какви са функционалностите и целите. Всичко зад завесата.

Последвайте ни на следният линк – https://www.facebook.com/hotelsevtopolis/

 

За всички, които желаят да направят своята резервация нашите администратори ще работят всеки ден от 9:00 до 18:00 часа и можете да се свържете с тях на следните номера:

+359 887 361 669

+359 4361 9000

reservations@sevtopolishotel.com 

 

За нас е чест и удоволствие да служим за вашето най-добро, за да достигнете най-добрата ваша версия, на която сте способни.

Заедно да бъдем промяната в света, която искаме да видим.

 

Екипът на хотел Севтополис Медикал § СПА

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!