Мерки за безопасност

Мерки за безопасност

Мерки за безопасност

 

Скъпи гости,

 

Ние, от хотел Sevtopolis Medical & SPA винаги се стремим да осигурим изключителни преживявания на нашите гостите, дори в тези предизвикателни дни.

Нашите основни ценности - здравето, грижата и отговорността винаги са от първостепенно значение за нас. Благосъстоянието на нашите гости, посетители и екипът е наш основен приоритет.

Затова взехме всички необходими мерки, с които да гарантираме безопасен престой в хотела.

 

Дезинфекция на повърхности - подбрахме най-качествените препарати, одобрени от Министерството на здравеопазването, с които извършваме постоянна дезинфекция в хотела. Определихме критични точки, свързани с голям трафик на хора, както и често докосвани повърхности, (дръжки на врати, прозорци, ключове за осветление, бутони на асаньори) които подлежат на ежечасова дезинфекция. Също така, инвестирахме в UV-C или така наречените бактерицидни лампи, с които за кратко време дезинфекцират въздуха и директно осветените повърхности в големи помещения до 450м².

Поставихме станции за дезинфекция във всички общи помещения, с които нашите гости ще имат постоянен достъп и възможност винаги да поддържат чисти своите ръце.

Въведохме още по-строги протоколи за дезинфекция на всички общи части, медикал и спа център, хотел и ресторант със сертифицирани препарати, съгласно указанията на СЗО и на Министерство на здравеопазването.

 

Спазване на физическа дистанция - нашите гости спазват безопасно разстояние между гостите и екипа. За целта са поставени табели, с които да напомнят на нашите гости да практикуват социално дистанциране.

 

Екипът - осигурихме предпазни маски и ръкавици. Екипът е обучен за спазване на хигиенните протоколи, които предотвратяват разпространението на инфекциозни заболявания и ви карат да се чувствате в безопасност. Те мият и санират ръцете си след всяка среща. Всеки колега е длъжен да остане вкъщи, ако не се чувства добре. 

 

Ръководство за нашите гости в хотела: 

 

Настаняване - за да гарантираме Вашата безопасност и на всички гости в хотела ще измерваме температурата на всеки новопристигнал гост и служител. 

Не се допускат гости или служители в хотела с остри респираторни заболявания. Призоваме всички да бъдат отговорни!

 

Стаи - нашите стаи са напълно обновени, с вдъхновяващ дизайн. Помислихме за най-малките детайли, с които да превърнем престоят на нашите гости още по-комфортен. Всичко по хотелските стаи е напълно подновено – от подовата настилка до первазите на завесите, с което гарантираме на нашите гости по-голяма безопасност за тяхното здраве. Нашите камериерки се грижат внимателно за дезинфекцията в стаята като използват качествени препарати и бактерицидни лампи. Обръщаме особено внимание на най-често докосваните повърхности като дръжки на врати, прозорци, контакти, огледала. За по-персонализирано преживяване на нашите гости ще предложим и хотелска, интерактивна телевизия, в която може да получат пълна информация за предлаганите хотелските услуги

С цел гарантиране на максимално почистване и безопасност на хотелския персонал и гостите, в период на пандемия отпада възможността гостите доброволно да се откажат от почистване на стаята.

 

Ресторант и хранене - нашите заведения са отворени и са готови да Ви посрещнат с голямо внимание. 

Закуската и вечерята се предлагат на сет меню. Нашите маси имат разстояние между местата за настаняване.

Осигуряваме на нашите гости и външна тераса, на която може на чист въздух да закусват и вечерят. 

Всички менюто в ресторанта и лоби бар се дезинфикцират след всяко ползване.

Блок маса - инвестираме в напълно нова и обновена блок маса, съобразена напълно с изискванията  на Министерството на здравеопазване. 

 

Медикал и СПА център - всички съоражения внимателно се дезинфикцират и почистват. Използваме и бактерицидни лампи за дезинфекция в терапевтичните кабинети и всички останали помещения за процедури.

 

Продължаваме да следим внимателно ситуацията с COVID-19 и следваме препоръките на нашите здравни власти.

Вижте последните новини на World Health Organization website  или на Министерство на здравеопазването в България

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!