ОТКРИЙ ПО-ДОБРОТО ТИ!
Севтополис Медикал & СПА Хотел

Избягай от океана на страха в защитения оазис Хотел Севтополис Медикал & СПА

Избягай от океана на страха в защитения оазис Хотел Севтополис Медикал & СПА

Избягай от океана на страха в защитения оазис Хотел Севтополис Медикал & СПА

Да бъдем до вас във всяка ситуация е не само наша мисия, а е много повече - отговорност, заложена във всеки един човек от нашия екип.

Ситуацията, пред която сме изправени, е предизвикателна за всички ни. И не, тук не говорим само за пандемията от Covid-19, а за нещо дори още по-голямо и дълбоко залегнало в обществото ни. Това е страхът от неизвестното, ограниченията, дистанцията от тревогите, които ни завземат и последвалото силно чувство на тревожност. Като екип, посветил цялата си работа на баланса в тялото, превенцията и лечението му, сега повече от всякога вярваме, че всеки от нас е отговорен да смени фокуса и да открие своя начин да съхрани психиката си и да помогне на вътрешния си свят да поддържа здравето си. 

 

Искреното ни желание е да ви дадем повод за промяна. Непрестанно си поставяме цели да сме генераторът, който ви кара да трансформирате начина, по който мислите, действате и се чувствате в своето ежедневие. Да ви дадем насока за размишление и сами да водите осъзнат живот, избирайки своите мечти, за това да се чувствате добре в собственото си тяло. Вярваме, че сме тук, за да ви дадем една различна гледна точка, да ви подарим миг спокойствие сред природата и кътче, в което да се обърнете навътре към вас самите с грижа за себе си сред спокойствие. 

 

Новите противоепидемични мерки

Защитен оазис сред океана на страха | Севтополис Медикал & СПА Хотел

Обръщаме се към всички вас, за да ви споделим нашите мерки, които обобщаваме с името “Защитен оазис сред океана на страха”.

 

Хотел Севтополис Медикал & СПА винаги е бил вашият дом, далеч от дома и офиса извън времето и пространството. Сега ние имаме още по-голямото желание отвсякога да ви покажем, че е време да разчистите всичко, което ви пречи и натоварва - страх, болки, ограничения, лоши мисли и чувства и да се погрижите за себе си, но където и да го правите, да се чувствате защитени.

 

Точно затова продължаваме да работим на пълни обороти. Не подценяваме ситуацията, а дори напротив. Все така стриктно прилагаме всички мерки за безопасност и от 28-ми ноември 2020, по заповед на Здравния министър на България затваряме ресторанта в хотела. Той идва директно във вашите стаи с подбрано меню. Ще приготвяме всеки ден специално подбрана храна от натурални продукти и ще ви я поднесем с много желание. Ще се погрижим да ви осигурим комфортен и уютен кът във вашата стая, с който да сме сигурни, че нищо няма да ви липсва, точно както в ресторанта. Ще се любувате на специално време за близост или романтика с най-любимите хора - време, за което все по-често забравяме.

За да направите вашите моменти още по-изключителни и докосващи, можете да изберете любим филм, предаване или релаксираща музика, които да заредите от YouTube през нашите смарт телевизори във всяка стая. 

 Защитен оазис сред океана на страха | Севтополис Медикал & СПА Хотел

Всички стаи преди настаняване и всички общи помещения се дезинфекцират ежедневно многократно, а в допълнение на това използваме и бактерицидна лампа, чрез която се унищожават патогенните вируси и бактерии във въздуха, текстил и всички затворени пространства, за да ви осигурим безопасен и спокоен престой. 

 

Прочетете пълния списък с мерки за безопасност, които прилагаме в Хотел Севтополис Медикал & СПА. 

 

Грижата за вас самите

 

Сега повече от всякога е необходимо да обичаме себе си и да потърсим баланс в нас самите в синхрон с природните богатства. Нужно е и да не спираме да обръщаме внимание на здравето си - препоръчваме всяко планирано лечение да не се отлага, за да се запазят постигнатите резултати. Нашите висококвалифицирани специалисти по хидротерапия, кинезитерапия и физиотерапия са тук за вас, взимайки всички нужни предпазни действия, за да сте във възможно най-сигурните ръце. Вашето място за възраждане на тялото и духа със силата на лековитата минерална вода продължава да носи успокоение, хармония, облекчение, така че да регенерирате енергията, тялото и съзнанието си.

 

За да бъдем по-добри за вас, ние приемаме успешните практики на различни култури, от древни ритуали от долината на Тракийските царе до екзотични и източни практики. В Хотел Севтополис Медикал & СПА казваме НЕ на страха и отваряме вратите си за едно ново бягство извън матрицата на неизвестността. Ключът към чистите мисли и вътрешен мир се крие в нас самите. Необходимо е само време да се открие. Ние сме готови да ви покажем пътя. Пътят, който започва от място, в което да се погрижите за себе си. Страхът е ненужна пречка и силно вярваме, че сме способни да го минимизираме, влагайки душа, сърце и разум в действията си.

 Защитен оазис сред океана на страха | Севтополис Медикал & СПА Хотел

Да съхраните себе си, да бъдете с близките си хора, да се освободите от стреса чрез релакс и да подсилите имунната си система чрез щастие, хубави мисли и в близост до природните богатства, които лекуват - това е смисълът на Защитения оазис сред океана на страха. 

 

Грижата за тялото по време на пандемия е отговорност - лична и колективна. Ние сме тук да напомним да се погрижите за тялото си, защото то е най-свещеният храм, който ни служи и ни облагородява. Тялото е това, което ни кара да поддържаме психиката си точно сега. Нека не го предаваме. Ние ще пренесем спокойствието при вас, за да се чувствате добре в собственото си тяло. 

 

Подарете си миг почивка. Останалото оставете на нас.

 

 

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!