ОТКРИЙ ПО-ДОБРОТО ТИ!
Севтополис Медикал & СПА Хотел

Анализ на ходила и стойка с технологията на FootBalance

Анализ на ходила и стойка с технологията на FootBalance

Анализ на ходила и стойка с технологията на FootBalance

Какви са следствията от неправилната стойка?

Болки в стъпалата. Метатарзалгия, халукс валгус, изкривени пръсти на краката, пръсти чукчета, крампи, схващания, шип в петата, чувствителни стъпала, диабетно стъпало, болки в петите.

Болки в глезените. Подуване, оток, болки в ахилесите (възпалени ахилесови сухожилия).

Болки в коленете. Възпалено пателарно (под коленно) сухожилие, износени хрущяли, проблеми с менискус, възпалено илиотибиално сухожилие (щракащо бедро), осгуд шлатер (болки на растежа).

Болки в тазобедрените стави. Износване, възпаление на ишиасния (седалищен) нерв.

Болки в кръста. Болки в гърба. Болки във врата. Блокажи в сакроилиачната става, болки в лумбалната област, износени междупрешленни дискове, протрузии, дискови хернии, кифоза, лордоза, сколиоза, плексит, ошипяване.

Асиметрично лице (челюст), мигрена.

Какво е решението?

Над 80 % от изброените по-горе проблеми, се дължат на неправилна стойка, която е породена от променена биомеханика на стъпалото – паднали сводове и кривене в глезените. Човешкото тяло е кинетична верига от взаимосвързани части, за това когато основата е крива, това рефлектира нагоре до върха на костно-ставния апарат. Тялото е интелигентно и се опитва да се пригоди във всяка ситуация, но така се получават звена, където натоварването е прекомерно и рано или късно, това натоварване води до болка, травма, контузия или операция.

Запишете си час за анализ на ходила и стойка с технологията на FootBalance. При нужда, бихме могли да изработим индивидуални ортопедични стелки, на място за 10 минути и на промоционална цена! За запазване на час, моля обадете се на СПА рецепция.

 

 

Заповядайте при нас. Ние ви очакваме!